Fideua de marisc
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de fideus del nº 2
- 4 rodanxes de rap
- 8 gambes
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 3 grans d'all
- 1 litre de caldo de peix
- Oli i sal
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, fregiu les gambes i el rap tallat a trossets. Reserveu-los.
En una altre cassola, poseu-hi els alls picats petits, oli i els fideus, i aneu-los remenant fins que estiguin daurats. Reserveu-los
En la cassola de fregir el peix en el mateix oli, sofregiu-hi la ceba picada fina, quan estigui daurada, poseu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure fins que perdin l'aigua.
Aboqueu-hi els fideus, remeneu-los, aboqueu-hi el caldo, deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi el marisc.
Deixeu-ho coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, poseu la cassola al forn, ja calent a 180ºC durant uns 10 minuts amb el forn de dalt i baix.
Els fideus quan siguin cuits, quedaran drets.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.